GPS overvågning

MÅSKE DIN KLOGESTE INVESTERING NOGENSINDE......

dantrackdt30.jpg

Vidste du, at mange forsikringsselskaber kræver en satellitalarm installeret i din bil ?

Kriterierne er forskellige fra selskab til selskab, men typisk er der tale om nyere biler med en høj handelsværdi eller en for tyvene attraktiv bil, som skal sporings sikres.


En satellitalarm består forenklet set at en GPS enhed til bestemmelse af bilens position og en GSM telefon, der via SMS giver mulighed for at kommunikere med alarmenheden i bilen. En satellitalarm giver mulighed for at spore en forsvunden bil via GPS. Sporingen kan foretages af forsikringsselskabets egen alarmtjeneste såvel som af ejere selv.

Vi benytter Defa Finder Link Satellitalarm. Den er udviklet i samarbejde med bl.a. forsikringsselskabet Topdanmark og Danske Forsikring til markedets mest konkurrencedygtige pris.

Defa Finder Link egner sig perfekt til bil, båd eller på motorcykel, hvor "miljøet" ofte kan være udsat for fugt. Enheden monteres usynligt og har indbygget backup batteri med kapacitet til 12 timer.

Defa Finder Link anbefales bl.a. af forsikringsselskaberne Tryg, Topdanmark, Danske Forsikring, Codan og Alm. Brand til sikring og genfinding af dine værdier.

AutoMester Gentofte sælger og installerer satellitalarmer for både bilforhandlere og private.

defa.png