Miljøbevidst autoværksted


Hvor bliver affaldet af?


Som din lokale AutoMester sætter vi bæredygtighed og miljø i højsædet. Vi gør en kæmpe indsats for at sikre bortskaffelse og genanvendelse af de væsker og materialer, vi arbejder med.

Råstofferne fra produkterne genanvendes så vidt muligt, og affaldsprodukter bortskaffes på betryggende vis. Intentionen er at fremme genbrug og undgå forurening af vores natur.

Hvert år sender AutoMesters 420 værksteder mere end 60.000 dæk retur til genanvendelse. En stor del af gummimaterialet omdannes til granulat, som kan bearbejdes til nye produkter. F.eks. stammer det underlag, du ser på mange legepladser fra udtjente bildæk. Gummigranulat indgår også i produktionen af kunstgræsbaner.

Måske har du undret dig over, hvad der gemmer sig bag posterne ”miljøafgift” og ”miljøtillæg” på din faktura. Her er forklaringen. Begge poster er en synliggørelse af de omkostninger, der rent faktisk er forbundet med håndtering, opbevaring og bortskaffelse af spildolie (motor- og gearolie), oliefiltre, batterier, dæk m.v.

Dertil kommer udgifter til transport, håndtering, gebyrer til miljøstationer osv.

Telefon & Mail


39 29 00 48

info@amgentofte.dk

Kontakt


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder